Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Strøksnes - en skjult perle i Salten

Her er vi ca 60 personer som bor og lever vi det gode liv på landet. I tillegg er det mange hytter og fritidshus som brukes gjennom hele året. Om sommeren og i ferier er det mye folk her. Alle bidrar til og ønsker at Strøksnes skal vær en trivelig plass å besøke. Grendelaget har lagt ned mange dugnadstimer for å skape møteplasser og aktiviteter for alle.

Velkommen til Strøksnes

Følg med på hva som skjer her i bygda på Facebook Vi som trives på Strøksnes

 

Informasjonsskilt for Strøksnes

 Kart over Strøksnes

 (NUMMER I TEKST HENVISER TIL NUMMER PÅ KART)

Lappvika (1)

Her er det fint å bade både i havet og i elva. Vi har også en fotballbane med gras så muligheter for leik og ballspill. Ved siden av fotballbanen er det både bålpanne, grillhus og utedo. Alt er tilrettelagt av Grendelaget og til glede for alle. Utsikt mot Sjunkhatten nasjonalpark og fjorden.

 I Lappvika og stor fjære. Utsikt mot Sjunkhatten. Vår og mye snø på fjellene.

 

Sjåneset (2)

Det er sti som går ned til neset. Her er det fint å bade og fiske når det er flo sjø.

Gammelveien (3)

Her går det tursti langs den gamle ferdeslveien. Når dere går denne turen, møter dere Carly`s tusser og troll. Flott tur for barnefamilier.

Gården til Anny og Johan Carlsen (4)

Et gårdsbruk i drift er en viktig bærebjelke for bygda. De produserer melk og kjøtt og høster det meste av jordbruksarealene her. I tillegg tilbyr de tjenester til folk i bygda, som brøyting og vedsalg. Om sommeren kan du se kyr og kalver som beiter i et vakkert kulturlandskap.

Kyr på beite

Strøksnes Brann og Ungdomshus (5)

I Hestvika ligger vår lokale brannstasjon - den er viktig for lokal brannberedskap. Bilen er gitt av Elkem Salten og garasje er sponset av Marine Harvest. Like ved brannstasjonen er bygdas samlingspunkt - ungdomshuset Valhall. Sommerfest tredje helga i juli. Andre arrangement er lutefiskaften, konserter og nyttårsfest med revy.

Likvikneset (6)

Det går sti fra veien og ned til sjøen. Flott utsikt og fint å fiske fra bergene.

Strøksnes handel og Møteplassen (7)

Ann Kristin Olafsen driver vår flotte nærbutikk. En butikk i bygda betyr mye for oss - og viktig at vi støtter opp om henne bedrift. Oppdaterte åpningstider finner dere på Facebook Strøksnes Handel.

Ann Kristin Olafsen driver Strøksnes Handel. Hun har en flott butikk med alle varer vi trenger.

 

Vegg i vegg med butikken ligger Møteplassen. Her er det kafè - drevet av Grendelaget.Tidspunkt legges ut på Facebook Vi som trives på Strøksnes.

 

Småbåthavna (8)

Her er det gjestebrygge og servicebygg med dusj, toalett og vaskemaskin. Dere kan låne både bøker og sykler på Havnebiblioteket. Strøksnes er også ei fiskerihavn med hjemmehørende fiskebåter og fiskemottak. Sommermarked arrangeres tredje helga i juli - med masse flotte lokale produkter.

Småbåthavna - med fritidsbåter og fiskebåter.

Fiskebrygga (9)

Grendelaget har bygd en fiskebrygge som er tilgjengelig med både barnevogn og rullestol. Her er det sløyebenk, sitteplass og redningsbøye.

Moloen (10)

Ta gjerne en spasertur på moloen - ytterst på moloen kan dere ta en sittepause på Klinebenken. Her får dere utsikt mot småbåthavna og bygda den ene veien og fjorden og fjellene den andre veien.

Klinebenken står ytterst på moloen

Tursti til Vakkerlivatnet (12)

Det er en tursti fra parkeringspalss ved Nausmyra og Oddveien . Langs stien er det spennende flora og geologi, og et "hemmlig" område for å plukke kantareller.

Vakkerlivatnet (13)

Turen hit er flott både sommer og vinter. Her er det gapahuk, bålplass og utedo. Alle kan fiske med stang i vatnet.

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå