Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Sommersmaker på flasker og glass

Bringebær kan brukes til mye. Her på gården videreforedler vi bærene til smakfulle produkter. Smaken av sommer og bringebær kan dere nyte gjennom den mørke vinteren.

Et glass med rød bringebærsaft og mugge fylt med saft.

Bringebærsaft

 Bringebærsafta slukker tørsten og gir mersmak. Passer godt sammen med lørdagsgrøten og julegrøten. Rein råsaft av bringebær tilsatt sukker. Blandes med vann - en del saft og 4 deler vann.

 

 Bringebærsirup og Bringebærgelè

Bringebærsirup er laget av råsaft som er kokt inn sammen med sukker. Nydelig på is, pannekaker og smak i sauser og til desserter. Bringebærgelèen er nydelig til vafler og som tilbehør til ost. Gelèen passer perfekt sammen med vilt av rein, elg og hjort.

Hvor kan vi få kjøpt bringebærproduktene?

Vi selger våre produkter her på gården. Produktene kan dere også bestille på REKO- ringen Bodø og REKO-ringen Fauske de gangene vi deltar. Ellers er vi med på ulike markeder gjennom året, blant annet Kultursenterets julemarked og Julemessa i Mørkvedhallene.

 

 

 

 

 

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå