Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Fjøskafé

Nybakt fra vedfyrt bakerovn og åpen fjøskafè

Velkommen inni fjøset! Der det før sto ku og sau på båsen, kan dere nå drikke kaffe og nyte nybakte kanelsnurrer. Den gamle siloen er bygd om til vedfyrt bakerovn. Her baker vi brød og kanelsnurrer.

Kanelsnurrer og bringebærsaft nytes i kafèen

Om dere er i området eller planlegger en tur til Strøksnes og har lyst til å kommen innom, så hjertelig velkommen. Det er fint da om dere tar kontakt på forhånd.

I sommersesongen så baker vi ca 2-3 ganger i uka. Dager med fersk bakst og åpen fjøskafè legges ut på Facebook Bjørklund Gård.

Steinovnsbakte brød fra vedfyrt bakerovnGlass og karaffel med rød bringebærsaftKaffe og kanelsnurr nytes av dame i fjøskafèenFyr i bakerovnen. Dør fra kjøkken inn til fjøskafèen.Taciane baker kanelsnurrer

  

Selskap, grupper eller vennegjeng på tur?

Planlegger du middag, lunch eller kveldsmat for bedriften, vennegjengen, foreningen eller familien? Kanskje en tur hit til Bjørklund gård kan være et alternativ.

I fjøskafèen er det spiseplass til ca 30 personer. Vi har fullt utstyrt kjøkken og byr på god mat med  tilgjengelige lokale råvarer. Vi samarbeider med andre lokale ressurser her på Strøksnes for å finne gode løsninger, blant annet vår egen kokk Hege, som driver Heges Matopplevelser.

Det tilgang til WiFi i fjøset, så det er muligheter for å kombinere møter med servering.

Minste antall for gruppebestillinger er 8 personer.

Nyplukket bringebær og nybakte brødBord dekket til to - med nyplukka jordbærKokken Hege forteller hva gjestene får å spise.Bringebærdessert i glassFerdigdekket bord til konfirmasjon


 

 

 

 

 

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå